Skip to main content

Fysisk konsultation

Læs mere om Fysisk konsultation

Hos Waterfront Doctors tager vi os af alle sundheds- og helbredsproblemer. Vi udreder, diagnosticerer, forebygger, behandler og rådgiver.

Vi har et stort netværk og kendskab til sundhedsvæsenet, når du skal videre i systemet. Vores dygtige sygeplejersker/jordemoder og lægesekretærer tager sig af udvalgte problemstillinger, som de er uddannede og erfarne i.

Husk at medbringe dit gule sygesikringskort som du skal køre igennem vores velkomstterminal ved ankomst. På den måde kan læger og sygeplejersker se, at du er ankommet til klinikken.


Bestilt konsultation

Til alle helbredsproblemer og symptomer, der ikke er akutte.

Til kontroller, opfølgninger, prøvesvar, blodprøver, børneundersøgelser, graviditetskontroller, årskontroller, helbredsundersøgelser, samtaleterapi, attester, vaccinationer.

En bestilt tid varer 10-15 minutter.

Det er vigtigt for os at levere højeste kvalitet i undersøgelse og behandling. Vi gør vores bedste for at nå det, du kommer med. Når vi ikke det hele, får du nye tider, da det er vigtigt at have ordentlig tid til at yde den højeste kvalitet i behandlingen.

Bestil tid til konsultation via book en tid eller ring til os på tlf. 3964 1132.

Akut konsultation

Ved akut opstået sygdom er det muligt at bestille en akuttid samme dag. Ring derfor til os på tlf. 3964 1132. Vores åbne konsultation er aktuelt ikke mulig pga. corona situationen.

En akuttid er en kort konsultation på max 5 min og fokuserer kun på den ene akutte årsag til henvendelsen.

Sygebesøg

Vi foretager sygebesøg, når en patients grundtilstand gør det umuligt at møde i klinikken, fx ældre meget gangbesværede patienter eller plejehjemsbeboere.

Det er lægen, der vurderer, om et sygebesøg er påkrævet. Det vil som udgangspunkt være bedst for dig at komme i klinikken, da mulighederne for undersøgelser og prøver er bedre.

Klinikken tilbyder et årligt hjemmebesøg til vores borgere på 75 år eller ældre. Et årligt besøg giver os et rigtig godt indtryk af dit helbred og tilværelse.

Hvis du der i sygesikringsgruppe 2 er prisen for en konsultation 500 kr.