Skip to main content

Konsultationer on-site for virksomheder

Læs mere om Konsultationer on-site for virksomheder

Hos Waterfront Doctors ved vi, at medarbejderne kan finde det svært,
at få afsat tid til besøg hos egen læge i løbet af deres travle arbejdsdag. Derfor tilbyder vi lægebesøg på arbejdspladsen.

At give dine medarbejdere nem adgang til lægeydelser på arbejdspladsen er en fantastisk måde for dine medarbejdere at sætte deres helbred først. Derudover minimerer det tidsforbruget for at blive tilset af en læge og forebygger sygdom og bl.a. stress, hvilket forebygger sygemeldinger og fremmer det gode arbejdsmiljø i virksomheden.


Udover vores lægeydelser i vores klinik i Waterfront i Hellerup, kan vi tilbyde on-site lægeydelser i jeres virksomhed og fungere som jeres virksomhedslæge. Det er den ideelle løsning, så jeres medarbejdere kan se en læge på det tidspunkt og sted, der passer dem.

I kan vælge mellem at have regelmæssige lægeydelser på stedet, ad hoc-lægeydelser eller at en af vores læger kommer hen til jeres virksomhed for at tale med personalet om generel sundhed.

Vi hjælper dig

Vi giver dig vejledning og anbefalinger til at finde en passende plads på jeres kontor til at afholde konsultationer. Vi hjælper også med opsætningen for at sikre, at der er et privat og behageligt konsultationsrum for patienten og lægen.

Som en del af vores ydelse i jeres virksomheder tilbyder vi et nemt online-bookingsproces, så dine medarbejdere kan booke direkte ind hos os via vores online bookingsystem.

Jeres medarbejdere kan konsultere vores læger om ethvert helbredsproblem uanset om det drejer sig om en bekymring, en sygdom eller uafklarede fysiske / psykiske symptomer. Vi kan tage hurtigtest for infektion, blodsukker og blodprocent samt tage større blodprøve pakker.

Alle vores praktiserende læger har omfattende uddannelse i mental sundhed og kan hjælpe med at identificere akutte stresslidelser og andre almindelige psykiske problemer på arbejdspladsen.